skip to main
|
skip to sidebar
ქართული ღვინოები
Tuesday, January 13, 2009
აჭარის ვენახები
აჭარის ვენახებშიც უმთავრესად იმერული ცოლიკაურია გაშენებული. აქ ქართული ძირების სახით შემორჩენილა ძველი მაღალი ჯიშები, მათ შორის საუკეთესო საღვინე ჯიშები ბროლა და ბუტკო.
ეთუნა კვინიკაძე
52-ე საჯარო სკოლა
მე-11 კლასი
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
პროექტზე მომუშავე ჯგუფი
მასწავლებლები:
1. ციური კორტი - ისტორიის მასწავლებელი;
2. მაგდა დაურჯიშვილი - ქიმიისა და ბიოლოგიის მასწავლებელი;
3. მარინა პავლიაშვილი - ხელოვნების მასწავლებელი.
მოსწავლეები:
1.
ეთუნა კვინიკაძე
- მე-11 კლ.
2.
ილია იაკობიძე
- მე-11 კლ.
3. ვახო ვახტანგაძე - მე-10 კლ.
4.
სანდრო კვერნაძე
- მე-10 კლ.
5.
ლუკა კარკაძე
- მე-9 კლ.
პროექტზე მუშაობა
ქართული სუფრა უცხოელების თვალით
შარდენი
15 years ago
ღვინო - ბიოლოგიური სითხე
ღვინო - ბიოლოგიური სითხე
15 years ago
ქართული ვაზის ჯიშები
რთველი
15 years ago
ქართული მარანი
სამარნე ადგილის შერჩევა
15 years ago
ისტორიული ექსკურსი
15 years ago
ვაზი და საქართველო
15 years ago
Followers
Blog Archive
▼
2009
(8)
▼
January
(8)
წინანდალი
ტიბაანი
სვირი
საფერავი
ალექსანდროული
ქართლის ღვინოები
გურია-სამეგრელოს ღვინოები
აჭარის ვენახები
About Me
თინიკო
View my complete profile
No comments:
Post a Comment